PREZENTARE

Despre noi

         Şcoala este amplasată pe platforma de est a oraşului Craiova, cartier Lapuş şi fiinţează din anul 1985, continuând tradiţia fostei  Şcoli Nr. 15.

Circumscriptia scolara cuprinde un numar de 120 de blocuri, cartierul Aeroport si strazile Drumul Apelor, Drumul Muntenilor si Plaiul Vulcanesti.

În anul 1997, cu mare curaj, cadrele didactice si elevii si-au ales un ideal si o masură – EMINESCU.  Acesta este motivul pentru care ziua de 15 Ianuarie este zi de sarbatoare pentru

Şcoala Gimnazială „MIHAI EMINESCU”.

           Constienti de importanta invatamantului, echipa manageriala si intregul corp profesoral, urmaresc eficientizarea procesului educational. In acest context, preocuparile noastre vor consta in a oferi tuturor copiilor respectul valorilor, egalitate in sanse, instruirea lor completa pentru actualul mileniu, pentru ca ei sa poata intelege mai bine noul mod de viata, diversitatea societatii contemporane.

MISIUNEA

        Fiind o scoala dinamica, moderna si performanta putem spune ca Scoala Gimnazială „Mihai Eminescu” va fi un model al renasterii prin educatie, o fereastra spre lumina, educand: